October 15, 2013

Roaring 20's

Pidettiihä tuparit! Teemana Gangsterit, ja johan vaan tuppas upeaa 20-luvun daamia ja herraa ovesta sisään. Ihan mieletöntä, teemabileet on vaan just niin parhaimpia, ja pukujen suunnittelu ja tekeminen maan mahtavinta. Tässäpä annos illan kuvasaldoa:









Parit instagram kuvat tuosta hiuspannasta jonka väsäilin juhla-aamuna. Onneksi hamstraan kaikkea pikku"rojua" aina askartelutarvikkeisiin, niin ei tule hätä käteen moisissa tilanteissa:



Tarjoiltavaksi tein kolmioleipäsiä ja maan parhaita suklaamuffinseja joita olen jo kymmenvuotiaasta samalla reseptillä tehnyt, tosin tällä kertaa tein niihin vaniljatuorejuusto-täytteen:




5 comments :

  1. Vitsit kun näyttää hienolta! :) Suostuispa meidänkin porukka teemabileisiin...mä olen yrittänyt puhua jotain halloweenbileistä mutta tiiän jo nyt et porukka panostaa enemmän alkon kassin sisältöön ku omaan ulkomuotoonsa, huoh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on kyllä harmi! Meidän tuttavapiiristä onneksi löytyi innokasta väkeä pukeutumaan. Ja ooh, minäki pääsen tänä vuonna halloweenbileisiin... :)

      Delete
  2. Apua ihanannäköstä, rakastan kans teemabileitä :) Toi panta on upee ja samoin sun kampaus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, tykästyin kanssa hulluna tohon pantaan, harmi ettei ihan ole sellainen perusjuhlakäyttöinen...

      Delete
  3. Ihanan näköstä! :) ois kiva itekki päästä tollasiin juhliin joskus.

    ReplyDelete