September 10, 2012

Lamppumarssi

Viimeaikaisia väkerryksiä löytyy jos jonkin verran, joten koitan luokitella ne jokseenkin loogisesti. Alkakoot vaikka lamppu projektista.

Kyllästyin tuijottelemaan joka huoneessa tylsiä valkoisia lamppuja, joten rupesin purkamaan vanhoja, bongaamaan kirppiksiltä "uusia" ja muovailemaan niistä mukavia:


Rompetori löytö sai uuden värin ja maalauksen, alkuperäinen kukka asetelma kuvio näytti lähinnä paintilla piirretyltä, eikä oikein sopinut lampun olemukseen. Tämä olikin ensimmäinen 2-väri maalaus tekniikka kokeiluni.Niin ja tietysti sekin sai muutaman helyn koristeeksi.


Mamman vanha lamppu sai tilkuista uuden varjostimen (köhh mikä kuva):


Rautalankaa ja helmiä koristeiksi:


Yläkerrassa oli muuttaessani muovinaru lamppu, johon ompelin uuden kankaan varjostimeen ja väkertelin riipuksia. Tämä oli itse asiassa ensimmäinen lamppu jonka muokkailin, mutta se ei ole vielä päätynyt kattoon asti koska jotakin se tarvii mielestäni lisää tai erilaista. Tai ehkä se on vaan liian vaaleanpunainen?Kynttelikön kanssa vietettiinkin jokunen hetki helmien pujotteluun. Tää tarvitsee kyllä lisää, liikaa helyjä jahka sellaisia ilmaantuu. Helmetkin on tosiaan valta- osin kirppareilta ja rompetorilta.Ja vielä vähän joka suuntaan vinksahtanut kirppari sähkökynttelikkö joka sai myös helmihoitoa.Eteisen retro lamppu kelpasi ihan sellaisenaanOlohuoneeseen haaveilen vielä löytäväni jonkun upean pienillä lampunvarjostimilla....


...Ja ne pienet vois olla jotakin yhtä ihanasti patinoitunutta. Feikki patina edes. Kuva täältä.


Ja vielä eräs ihana kirppari löydös, jossa on vain n. 20cm mittainen johto, joten saa olla nyt tällä erää vain koriste käytössä.


No comments :

Post a Comment