August 27, 2013

Nahkakenkien kirous

Omistan tasan kahdet aidot nahkakengät, ja molempien kanssa ongelmana on, että vartin kävelyn jälkeen kengät on hiertäneet jalkoihin vähintään viisi rakkulaa. Kotiin päästyään heittää kengät nurkkaan, eikä ihan äkkiä tee mieli pistää samoja popoja jalkaan.

Tiedän että molemmat kengät tulevat olemaan maailman mukavimmat ja pitkäkäyttöiset, sitten joskus. Mutta tulisipa se joskus vähä nopeammin...

 Nyt olenkin päättäväisesti ottanut jesari niksin käyttöön (eikä muuten hierrä niin pätkääkään), ja koitan ahkerasti muovata noita ihanuuksia jalkoihini.

Jeremy Scott for Adidaksen siipi balleriinat eksyi mukaani Ranskasta vähän vahingossa. Etsiessäni Adidaksen sneakereitä testailin näitä huvin vuoksi, kun olivat niin vekkulin näköiset. Sillä välin ystäväni oli kerennyt puhumaan kengät minulle puoleen hintaan, joten tulihan ne lopulta otettua mukaan. Hetken mietin ostamisen jälkeen, että enhän mä edes käytä balleriinoja. Mutta nyt on ainakin maailman hienoimmat balleriinat, ja on niitä jokseenkin tullut jo käytettyäkin.

Biker bootsit ostin kesän lopulla, ja ovat kallein vaate mitä omistan. Syksy ja talvi menee tänä vuonna kuivin jaloin.

2 comments :

  1. Noi balleriinat on täydelliset! aaa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne on kyllä, täydellisimmät balleriinat mitä tiedän ;)

      Delete