August 6, 2013

Onni on

Lahden ehdottoman iso plussa on sen mahtava kirppis-tarjonta. Kirpputoreja löytyy runsain määrin, vaatteiden etsintään Lanttila ja Cetori ovat parhaat, sisustus roinaan Suur-kirppis ja Holma, ja jos etsii jotain tiettyä, löytyy Punainen risti ja Fidat sun muut. Tavaraa tulee lähes viikoittain kasa mukana, ja suurin osa vaatekaappini sisällöstä onkin toisen tai kolmannen omistajan kautta käyneitä. Kodin tavarat, astiat ja sisustus jutut ovatkin varmaan 90% kierrätettyjä. 

Samoin taas itselle käyttämättömäksi jääneet jutut saa yleensä helposti myytyä eteen päin, näinpä minulla on hyvinkin tiuhaan muuttuva garderobi.

Tämä setti kustansi n.1/3 siitä, mitä yhdet DrDenimit olisi uutena maksaneet (jotka ovat itseasiassa olleet ostoslistalla jo hetken).

Muutenkin tykkään ostaa farkut käytettynä, koska halvan hintansa lisäksi ne ovat todennäköisesti venyneet jo sen minkä aikovat, koska on harvinaisen ärsyttävää ostaa uudet housut, jotka parin käyttökerran jälkeen lörähtää naurettavan isoiksi, vaikka kuinka oli ottavinaan ne naftit.

No comments :

Post a Comment